Netflix Dizilerine takıldım bu aralar. Malum TV'lerde takip ettiğim dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadı Ocak ayı ortasına kadar. Size önereceğim dizi 1 sezon 10 bölümlük Dogs Of Berlin.  Şiddet ve cinsellik içeren  sahnelerinin olduğunu söylemeliyim. Çoğu kişinin iğrenç bulacağı sertlikte sahneler de var.

Almanlar ve Almancılar!

30 Ekim 1961 tarihinde, Almanya’nın Bonn kentinde Türkiye ile Almanya arasında “İşgücü Alımı Anlaşması” imzalanmıştı. Anlaşma sonrasında, ilk olarak 2 bin 500 Türkün göç ettiği Almanya’da, bugün üçüncü nesle ulaşan yaklaşık 3 milyon Türk bulunuyor. 

Malumunuz birçoğumuzun akrabası, eşi dostu Almanya'da yaşıyor. O nedenle de bana çok ilgi çekici geldi. Almanların hakaret gibi Almancı dediklerini bilmiyordum mesela. Almanların Türklere bakış açısı, Türklerin artık Almanya'da toplumun bir parçası olmaları, Türk ailelerin kendi içlerinde de çocuklarının yaşam biçimlerini kabullenememeleri veya aykırı bulmaları. Bir çok konu birlikte güzel ve etkileyici bir şekilde verilmiş. İzlemenizi öneriyorum.

Kısaca konusu;
Berlin'deli polisler Kurt Grimmer ve Erol Birkan, Türk kökenli Alman futbol yıldızı Orkan Erdem cinayetini ırklar arası bir savaş başlatmadan araştırmak zorundadır.  Türk kökenli Alman futbolcu Orkan Erdem'in öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturma, Berlin'in en güçlü çetelerinin içinde bulunduğu statükoyu tehdit eder. İki polis, ünlü bir Türk-Alman futbolcunun cinayetini araştırır ama polislerden birinin davaya gölge düşürecek yeraltı bağlantıları vardır.

22 Yorumlar

  1. Konusu ilginç geldi 😊 teşekkürler öneri için 😊

    YanıtlaSil
  2. ben de bu aralar tam bir house of cards takıntısı başladı birçok kişi seyredip bitirmiştir büyük ihtimalle ben daha yeni başladım 2. sezonubitirmek üzereyim süper bir diziymiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben izlemedim o diziyi
      şimdi crown izliyorum öneririm

      Sil
  3. Şu sıralar bu dizinin çok yorumunu görüyorum. Pek konusu itibariyle ilgimi çekmiyor ama öneri için teşekkür ederim belki izleyince severim listeme yine de ekledim ❤

    YanıtlaSil
  4. Bir tarafıyla bizden bir dizi olmuş tanıtım için teşekürler

    YanıtlaSil
  5. Almancı kelimesinden nasıl irreti oluyorum anlatamam.
    Almanya’da yaşayan Türk’üz.Gurbetçileriz biz.
    Ya Alman vatandaşısındır ya da Türk’sündür.
    Almancı nedir ya?
    Sensin Almancı diyesim geliyor böyle karşımdakine zor tutuyorum kendimi.😏
    Dizi bence de muhteşemdi.Eşimle 2 günde bitirdik.🙏🏻💕

    YanıtlaSil
  6. Yakınlarımdan bu diziyi duydum fakat izlemek için yeterli bulmadım. Kıymetli vaktinizi izlemeye ayırıp yorumladığınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. Netflix dizilerine el atmayan bir ben kaldım sanırım :) Aklımda bulunsun, belki izlerim. Yorumunuz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. netfilix bağımlılık yapacak hepimizde

    YanıtlaSil
  9. Netflix insanı içine hapsediyor bazen korkmuyor değilim :) Dizi de beğenebileceğim bir dizi :)

    YanıtlaSil
  10. Bu aralar sıklıkla karşılaşıyorum bu dizi ile. Merak uyandırmaya başladı benim için :)

    YanıtlaSil
  11. Ben de merak ettim, not aldım.

    YanıtlaSil
  12. Son zamanlarda izleyen çok kişi oldu ve beğeni aldı. Başlasam mı diye düşünüyordum bende :)

    YanıtlaSil
  13. netflixte sürekli karşıma çıkanlardan.. merak ettim şimdi :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Konu çok cazip gelmedi bana. Almanya deyince bu tarz konular ne yalan söyleyeyim baydı. Fatih Akın filmlerindeki dokunuşları severim, onun yeri ayrı:)

    YanıtlaSil
  15. Konu çok ilgi çekici gelmedi ama yine de aklımda olsun teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Vasat üstü diyebileceğim Netflix'in 2.Alman dizisi.Homosexüel türk polisimizin Almanya'daki şöhreti zirvede.Çıtır çerez bir dizi.Benim naçizane yine bir Alman yapımı olan perfume dizisini tavsiye niteliğinde yazmak istedim.Çok zenin bir bloğunuz var.Takipçiniz olacağım...

    YanıtlaSil