"Gülümseyen Duvarlar " Projesi ile Ünye'nin duvarları ve merdivenleri boyanıyor.
Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi ve Ünye Sanat ve Kültür Derneği  (ÜNSAK) Üyesi Ünyeli Yrd.Doç.Melek Şahindokuyucu 15 öğrencisiyle birlikte 11 gün boyunca kamp kurarak Ünye'yi boyayacaklar.

ÜNSAK etkinlikleri arasinda yer alan bu proje Ünye Belediyesi'nin desteği ile 11 Temmuz 2016 tarihinde başladı.  22 Temmuza kadar devam edecek olan Gülümseyen Duvarlar " projesi ile boyanacak yerler arasında Ünye Lisesi, Mehmet Akif ilkokulu duvari, Klise duvarı ve merdiveni de yer alıyor.
ÜNSAK Baskanı İsmet KÜÇÜKOĞLU bu proje  ile,  Karadeniz'in İncisi Ünye'yi Türkiye ve Dünya'ya tanıtımının sağlanması, bu şirin Karadeniz ilçesinin sanat, kültür ve turizmde iddiasının ortaya konulmasınin amaçladığını ifade etti.
İlk kez Ünye'ye gelen Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri,  Ünye'nin dogal güzelliği karşısında hayranliklarini dile getirdiler. Gecen yil da "Rengin Dili" etkinligi ile Ünye'de bulunan arkadaşlarindan dinledikleri sehri görmekten çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

4 Yorumlar

  1. Ne güzel haber :) Daha geçen hafta sonu Ünye'deydim. En sevdiğim Karadeniz ilçelerindendir güzel Ünye. Bir de renklendikten sonra görmek isterim.

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum sanat dolu projelere :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel Ünye siyasetçiler Den gereken desteği bugüne kadar göremedi sanata Gönül veren ünyeliler layık olduğu seviyeye şehrimizi taşıyacaktır yapılan çalışmalara Her anlamda katkı sunan sanatsever hemşehrilerimi yürekten kutluyorum sevgilerimle ömer gazez oğlu

    YanıtlaSil
  4. Kimin aklına geldiyse Teşekkürler aklınla bin yaşasın. Sana da teşekkürler maviannem paylaşımlar için

    YanıtlaSil