Ocean's 8  tam bir hayal kırıklığı,
Bu kadar yıldızı bir araya topla ama Ocean’s Eleven'ın yanından bile geçeme!
Kadın oyuncuların hepsinin yüzünde dolgu botoks, beni rahatsız etti bu durum,
Gerilim, aksiyon, heyecan hak getire,
Sadece güzel kadınlar, şık giysiler ve mücevherler görmek hoşunuza gidiyorsa ve hiçbir beklentiniz yoksa filme gidin,
Bizim izlerken uykumuz geldi,
Sıfır sürprizli bir film,
 Cartier  bir gerdanlık çalma planında olan 8 kadın,
Eski sevgiliden intikam planı, "intikam soğuk yenilen bir yemektir" sözünün teyidini görüyoruz filmde,
Her şeye rağmen Sandra Bullock'u özlemişim, ajanlı vurdulu kırdılı filmlerinden sonra bu fazla sıradan hırsız ona hiçç olmamış :)
Dost acı söyler Sandra, zaten bu kadar dolgu ve botoksla artık ajan filmi yapamazsın mazallah dolgular falan atar gider...
Serinin en yeni filmi Ocean’s 8Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway ile birlikte Rihanna ve Helena Bonham Carter gibi başarılı yıldızları bir araya getiriyor. Her yıl düzenlenen Met Gala’da gerçekleşecek bir soygun planının etrafında dönen filmin başrolünde, Cartier imzalı efsane pırlanta kolye, Toussaint var.
Cartier’nin film için yeniden hazırladığı replika kolye, Maison de Cartier’nin yeni sinematografik işbirliğinde, cesur ve korkusuz ruhunu yansıtıyor. Ocean’s 8’in tek mücevher ortağı Cartier, filmde kullanılan kolyeyi Paris’teki mücevher atölyelerinde 8 haftada tamamladı.Filmde yer alan replika kolyenin orijinali için, Jacques Cartier’nin ‘bir hayalin harikulade bir şekilde gerçeğe dönüşmesi’olarak tasvir ettiği kolye, Jacques Cartier tarafından Nawanagar Mihracesi için 1931 yılında tasarlanmıştı. “Dünyanın en renkli mücevherlerinin en ince kademesi” olarak tanımlanan bu kolye, Anne Hathaway’in boyun ölçülerine adapte edildi ve orijinal boyutundan yüzde 15 ile yüzde 20 oranında küçültüldü. Çünkü orijinal kolye, bir erkek için tasarlanmıştı. Jeanne Toussaint kolyesi, zanaatkârlık ve mükemmeliyet bakımından, her anlamda Cartier’nin yüksek mücevhercilik kriterlerini karşılıyor. (kaynak)


1 Yorumlar

  1. Sinemaya gitmeyeli uzun zaman oldu, kötü bile olsa bir film seyredesim var. O kadar özlemişim yani:))

    YanıtlaSil