Renan Tavukçuoğlu harika bir proje başlattı. Projenin Adı: Puduhepa ve Kızkardeşleri Bu projenin geliri  TOÇEV aracılığıyla kızlarımızın eğitimine destek olarak geri dönecek. Projenin hedefi 50.000 TL yi toplamak. Şimdiye kadar 153 kişi destekledi projeyi ve 43.100 TL toplandı. Projenin tamamlanmasına 5 gün kaldı. 

Siz de hemen şu linke PUDUHEPA tıklayıp projeye destek olabilirsiniz. 

Pududepa'nın Annesi Renan diyor ki;

Bu projedeki esin kaynağımız bu topraklarda doğmuş şahane kadınlar oldu. İstedik ki onların ilham verici hikayeleri aynı coğrafyada aynı kaderi paylaşan milyonlarca kadına ışık olsun, yol açsın. İşte Puduhepa ve kız kardeşlerinin hikayesi böyle başladı.  
Puduhepa kim derseniz. O bir Hitit Kraliçesi… Tarihteki ilk barış anlaşması olan Kadeş’e mührünü basan, sevgi ve barış sözcüklerini tabletlere ilk olarak kazıyan güçlü bir kadın. Puduhepa, aynı topraklarda doğduğu kız kardeşlerinin ve kızlarımızın geleceği için binlerce yıl sonra geri döndü.  

PUDUHEPA'ya katkı sağladığınızda aldığınız paketin içerisinde aşağıdakiler yer alacak;
Bez bebeğimiz
Arzu Kaprol tasarımlı bir kıyafet
Bohçası ile bir gecelik
Puduhepa'dan kız kardeşine bir mektup
Renan'dan anneye bir mektup
Kartpostallarımız 
Hikaye kitabı - Tuba Şamlı Atilla
Çanta



Neyi değiştirmek istiyoruz?

  • 5-8 yaş arası kız çocuklarımızın büyürken; 'ben istersem mümkün', 'olduğum halimle mükemmelim', 'vazgeçmezsem elbet olur', 'fark yaratabilirim',  gibi mesajları normalleştirmelerini hedefliyoruz.
  • Evinden çalışmak isteyip imkan bulamayan kadınlara bu imkanı sağlamak istiyoruz.
  • Bizim kadar, bizimkiler kadar şanslı olmayan kız çocuklarımızın hak ettikleri eğitimi almalarına destek olmak istiyoruz.

3 Yorumlar