Biz hafta sonu çocuklarla birlikte çok eğlendik; ay dünyayı dönmeye devam etmesi için ikna etti. Kış uykusuna yatan ayı yeni yıl kutlamasına neyse ki katılabildi, küçük çocuk bahçedeki çam ağacını süsleyerek hayaline kavuştu. 

Üç farklı mekanda geçen, üç farklı yeni yıl masalını masal masal içinde interaktif anlattık Kezban ve Gülden ile birlikte. 
Biliyorsunuz Gülden'in sesli masal sitesi olan hikayemasal.com'da yazdığı masalları, gönüllü masal anlatıcılarının sesinden dinliyoruz. 
Biz de oradaki masallarla güzel bir etkinliğe imza attık.
Çok yakında Gülden'in yazdığı  "Geri Dönüşmek İstemeyen Ayı" Masal kitabı D&R'larda olacak

Masalları anlatırken çocuklara sorduğumuz sorulara verdikleri cevaplar ve heyecanları görülmeye değerdi, Anne babalar da ilgiyle dinlediler,
Şimdiki çocuklar ve ebeveynler çok farklı, hafta sonu çocukları ile kaliteli zaman geçirmek için atölye çalışmalarına götürüyorlar onları,
Müthiş bir bakış açısı,
Hem oynuyor, hem eğleniyor hem de birlikte vakit geçiriyorlar,
Masallar bitince de Kezban çocuklarla keçeden  atölyede yeni yıl süsleri yaptırdı ve yaptıkları süsleri çocuklara hediye etti. 

Etkinliğimiz Ankara'da Toprak Baba Yaşam Merkezinde gerçekleşti.
Bir sonraki etkinliğe sizleri de bekleriz çocuklarınızı alıp gelin. Eğlenme garantili :))
Benim ilk tecrübemdi, çok heyecanlıydım. Çocuklarla birlikte olmak onların enerjisi çok iyi geldi. 
Bu hafta sonu da Özgün Atölye'de hem seramikten yeni yıl süsleri yapacak çocuklar hem  de bizim anlattığımız masalları dinleyecekler....

4 Yorumlar

  1. Çocuklarla etkinlik..pek severim❤

    YanıtlaSil
  2. Valla son zamanlarda duyduğum en müthiş etkinlik düşüncesi diyebilirim... Bi de onlar hani gerçekten yaşamış gibi anlatır ya o masalları, bayılırım... Yine harikasın Fatmacığım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu haftasonu da seramik atölyesinde olacak masal anlatımımız :))

      Sil