Azra Kohen'in kitapları olan Fi, Pi ve Çi'yi bir solukta okuyan ve beğenen biri olarak dizinin fragmanını gördüğümde "bu kadar da olmaz" demiştim. Karakterler öyle iyi seçilmiş ki, aklımda canlandırdığım roman kahramanlarına birebir aynı sanki. 

Diziyi Nasıl mı izleyeceğiz?

Puhutv'yi Cep Telefonunuza veya Tabletinize  indiriyor ve buradan izliyorsunuz. Şimdilik bu uygulama ücretsiz. Dizinin ilk bölümü 31 Martta yayınlandı 60 dk.'lık 3 bölüm olarak. Birinci sezon 13 bölüm olarak tasarlanmış.

Can Manay'ı Ozan Güven öyle başarılı canlandırıyor ki. Kitaptaki Can Manay'dan daha yakışıklı ve karizmatik bir karakter olmuş.  Can Manay oldukça takıntılı, çocukluğunda akıl hastanesinde yatıp Eti tarafından tedavi görmüş çok ünlü bir psikiyatrist ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusu. 

Duru (Serenay Sarıkaya) konservatuar öğrencisi, hırslı, baş dansçı olmak, kendini göstermek için çabalayan  ve Deniz ile sevgilidir. Deniz (Mehmet Günsur) dans gösterileri hazırlayan bir kompozitör olan üniversite hocası.. Duru ve Deniz'in kimyaları tutmuş.

Ozan Güven ise oyunculuğunun zirvesinde diye düşünüyorum. Eti'yi canlandıran Tülay Günal'ı Kördüğüm'de Feyza olarak izlemiştim ve çok beğenmiştim oyunculuğunu. 

Can Manay , Altın Oran yani Fi'yi  Duru'nun dansında ve bedeninde görür ve ona  aşık olur. 
Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadın olan Özge'yi Berrak Tüzünataç canlandırıyor. 
Çekingen, başarılı, psikoloji bölümde okuyan ve  Can Manay'ın öğrencisi olan  Bilge'ye Büşra Develi hayat vermiş.

Bir çok iyi oyuncular var dizide; 
Eti (Tülay Günal),  Sadık (Osman Sonant), Saadet Işıl Aksoy, Özge Özpirinçci, Göksel (Armağan Oğuz), Aylin (Defne Kayalar), Ali (Emir Benderlioğlu) 

Açıkçası ben Fi'yi ve oyunculukları, çekimi çok beğendim. İzlemenizi öneririm. 3 bölümün bir arada olmasını da sevdim. Her Cuma benim için Fi gecesi artık....

7 Yorumlar

  1. Bende bu gece izleyeceğim bir türlü fırsat bulamadım oyuncular çok iyi gerçekten çok merak ediyorum ;)

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ediyorum. Nasıl izleyeceğimi bilmiyordum Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Fragmanlarını annemle tesadüfen gördüm. Heyecan vericiydi. Derslerden denk gelirse izlerim. :)
    Ozan Güven ve Mehmet Günsur'un oluşu da dikkat çekici. Selamlar.

    YanıtlaSil
  4. Sanırım hepsini toplu şekilde izleyeceğim..
    Ama dediğin gibi karakterlere oyuncular tam da oturmuş...

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir dizi. İlk üç bölümü aynı hafta yayınlanması çok hoş oldu ve yönetmeni takdir etmek lazım dizinin girişi çok başarılıydı.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir dizi bunu nerden anladığımız sorarsanız yönetmeni dizinin ilk girişinde Can Manay'ın kişiliğini belirterek çok doğru bir hareket yaptı. İlk 3 bölümü aynı hafta yayınlanması alışılmadık ve güzel bir olay.

    YanıtlaSil
  7. Ben de izlemeyi çok istiyorum ve merak ediyorum :)

    YanıtlaSil