Yemek Fotoğrafçısı LARIEN Dijital Medya Zeynep Işık ile eşi AnkaraSosyete.com'un sahibi Göker Işık'ın bebeklerinin cinsiyetini, aile ve arkadaşlarıyla birlikte, düzenlenen GENDER PARTY ile öğrendiler.

BEBEĞİMİZ KIZ MI ERKEK Mİ?

Zeynep ve eşi geçtiğimiz Aralık ayında bir bebekleri olacağını öğrenince çok heyecanlanıp bebeğin cinsiyeti konusunda aile ve arkadaşlarının tahminlerini almışlar. Daha sonra da Gender Party yani Cinsiyet Açıklama partisi düzenlemeye karar vermişler eşiyle birlikte. Bu organizasyonu Parti Maymunu markası ile tanınan Emine Köran Özmut ile birlikte tasarlamışlar.
Partinin konsepti klasik tasarımlardan uzak, yumurtasından çıkan minik ejderhaların olduğu, mavi ve pembe yerine de mint yeşili ve mercan pembesi gibi sade ve uyumlu renklerin kullanıldığı farklı bir çizgide yaratılmış. 

Partiye katılanların tahminleri için tasarlanan yaka kartları, şeffaf kutucuklarda şeftali ve fıstıklı macaronlar hediyelik olarak hazırlanmış.



Organizasyonu düzenleyen Parti Maymunu bebeğin cinsiyetini doktordan öğrenip, Zeynep ve eşi dahil kimseyle paylaşmadan, Bana Bir Pasta Yap'ın sahibesi İpek Biçer'e iletmiş ve son derece ince bir işçilikle, partinin minik ejderha figürlerini şeker hamurundan birebir kalıbını çıkartarak, üstünde ejderha yumurtası olan beyaz renkte bir pasta tasarlamış. Pasta çok özel çünkü bebeğin cinsiyeti pasta kesilince herkes tarafından öğrenilmiş oluyor.

Pastanın içinde bebeğin cinsiyetini temsil eden renk

PEMBE

Mint yeşili ve mercan pembesi çiçeklerle detaylandırılmış olan Zeynep'in saç tacını Derya Sunter'in markası Gaea Headpieces  tasarlamış.
Çiftin aile dostları Photomuz markasının kurucusu Olenka  bu en özel günün detaylarını tek tek sevgiyle karelemiş. 
Mekan olarak Big Chefs Kavaklıdere seçilmiş.
Kızları Arven'in gelişini Gender Party ile kutlayan Zeynep ve Göker'i Tebrik ediyorum...

 Esin Perisi: Arven HOŞGELDİN

Heyecanlı ve mutlu ana babaya sağlıkla kızlarını kucaklarına almayı diliyorum.
 Zeynep o kadar iyi, güzel ve mütevazi bir insan ki yüreğinin güzelliği yüzüne vuranlardan. Her şey dilediğiniz gibi olsun. Eminim Arven tıpkı annesi gibi çok güzel bir kız olacak....

2 Yorumlar

  1. Ne güzel sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah Maviannem. ❤❤

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar değişik bir etkinlik olmuş. İlk defa duydum ben ve sanırım hızla yayılacak bundan sonra. Çoook şanslı bir bebek olur inşallah.

    YanıtlaSil