Gece 10 matinasına bilet alıp gittik Recep İvedik 5'e. Salonun %95'i erkekti! İlk sahnelerde Recep'in mahallesindekilere yaptığı iğrenç ve gıcık şakalara "yok artık" desem de, sonrasında başladım gülmeye sonuna kadar aynı eğlenceli ve kahkahalı sahneler beni sardı.
Türklüğün ve Milli duyguların tavan yaptığı bir Recep İvedik olmuş bu seferki. Kaba saba Recep'i sevmesem de, gerçek hayatta  çevremde bu tür bir kişinin varlığından rahatsız olacağımı düşünsem de ben çok gülüyorum Recep İvedik'e.  
Birkaç mide bulandırıcı sahne dışında (Örn. Recep'in rodeo yaparken kusması) Diğer sahnelerde eğlendiğimi saklayamayacağım. Gece gece epey güldüm. Toplum olarak sanırım kahkaha atmaya çok ihtiyacımız var bu günlerde.  

Kamyoncu Kurufasulyesine ise Kamyoncular Derneklerinin karşı çıkmamasına şaşırdım açıkçası! İşin şakası bir yana bu bir film, herkes "bana laf dokundurdu, beni eleştirdi" diye filmden sahne çıkarttırmaya kalksa bu ülkede film yapılamaz. 

Recep'in uzun atlama ve gülle atma sahneleri oldukça iyi. Bayrak yarışındaki finale ulaşma sahnesi ise tam Recep İvediklik bir aksiyona sahip. 

Türkiye adına yarışan Recep ve Kamyoncuların yarışmalardaki performansı ve rakipleri ile mücadelesi izlenmeye değer. Milli duygular okşanıyor, Türkiye'yi temsil etmenin haklı gururu ile yaşanan komik olaylara ben çok güldüm.


Kahkaha dolu saatlere hasret kaldıysanız bir doz Recep İvedik alın derim ben....
Ben böyle anlatırken bir arkadaşım bana "Aaa  Recep İvedik izleyen biri olabileceğini hiç düşünmemiştim" dedi. Evet iğrenç hareketlerini ben de sevmiyorum ama bu bir film ve eğlenmek gülmek için gidiyorum. Evet Hocam gittim pişman da değilim. 
Ona tahammül edenler ve etmeyenler diye ikiye mi bölündük acaba? Bir öncekini sevmemiştim ama bunu sevdim ne yalan söyleyeyim :)))

1 Yorumlar

  1. :) Recep İvdeik'İ izlemeyen yoktur sanırım . Bende bazı şeylerini sevmesem de izlediğim zaman güldürüyor beni .)

    YanıtlaSil