128 Kadın kocalarımıza mektup yazdık, bakalım okuyunca nasıl bir tepki gösterecekler?
Merakla kitabın elime geçmesini bekliyorum. İnternet satışları başladı. Çok yakında da kitapçılarda.



İMZA:KARIN kitabınn geliri, STET, Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği'ne bağışlanacak. Bu sosyal sorumluluk projesinin içinde yer aIarak, geleceğin nesillerini yetiştiren kadınlarımıza destek olacağız.
"Toplumun temel yapıtaşı ailenin de yapıtaşını oluşturan, kadın ve erkek yani karı ve kocanın toplumsal algıda yerini yükseltmek, aile kurumunu da yükseltmek olacaktır. ‘İmza Karın’ kitabının vermek istediği mesaja, biz de Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği olarak destek vermekteyiz" diyor STET Derneğinin Başkanı: Ayşe Tolga.
Hep konuşmalarımızda söz ederiz ya, herşeyin eğitimini alıyoruz, sonra o işe başlıyoruz, eğitimini aldığımız işleri yapıyoruz. Hayatta kendimizi geliştiriyor, araştırıyoruz elimize bilmediğimiz bir konu geldiğinde, onu doğru bir şekilde gerçekleştirmek için.
Ancak, bu özeni hayatımızın en önemli parçası olan ÇOÇUKLARIMIZ sözkonusu olduğunda yapıyor muyuz?
Kaçımız bebek bakımı, eğitimi, gelişimini öğrendikten sonra bebek sahibi olduk? Genelde deneme-yanılma yöntemi ile çocuklarımızı yetiştiriyoruz.
Bu derneğin amacı kısaca; Çocuklarımızın toplulumumuzun geleceği olduğu bilinciyle hareket ederek,  ebeveynlerin anne ve baba olmak, çocukların ihtiyaçları, dönemleri, davranış biçimleri konusunda bilinçlendirilmesi ile daha doğru yaklaşımla, çocuklar yetiştirilmesini amaçlayan projeler geliştirmek  ve etkinlikler düzenlemek.
Bu amaçla dernek;  ''Hukuk, Kişisel Gelişim, Ebeveynlik, Kariyer, Girişimcilik, Meslek Edindirme '' konularında eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunarak, kadınları ihtiyaçları olan alanlarda konunun uzmanlarıyla buluşturuyor.

9 Yorumlar

  1. kitapda yazar olarak bulunma fikri de kitap ın gelirinin amacıda süper bir fikir Mavianne :) sabırsızlanıyordur herkes şimdiden bol şatışlar diliyorum sevgiler güzel günler :)

    YanıtlaSil
  2. evet ınt üzerinden kitapları aldık şimdi gelmesini bekliyoruz

    YanıtlaSil
  3. Sizin bu sosyal duyarlılığınız, kaleminizin samimiyeti beni her zaman hayran bırakmıştır. Bu güzel proje için sizi ve tüm yazarları tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Mavianne, 128 kadından biri olarak ben de bu projede olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Bu günlerde bir yazı paylaşacağım bloğumda.
    Sevgiler gönderiyorum...

    YanıtlaSil
  5. Yolu açık olsun. Bu sefer ben yazmadım. Ama sizleri okumak keyifli olacak canım. Öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel ben yoğunluktan katılamadım bu sefer ama kitaplağımda olacak bu kitap mutlaka.
    Sevgiler Mavi Annem :)

    YanıtlaSil
  7. merhaba blogunuz çok hoş ve güzel başarılarınızın devamını dilerim sizi takibe alıyorum iyi çalışmalar abduko

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir proje, okumak için sabırsızlanıyorum. Sizi ve katulan herkesi tebrik ediyoruz

    YanıtlaSil
  9. tebrikler çok güzel bir projeymiş, bende almak isterim

    YanıtlaSil